Zásady ochrany osobných údajov

Všeobecné informácie

Na tejto stránke nájdete detaily ohľadom spôsobov, ako spracovávame údaje, ktoré o Vás získavame a tiež rozsah a zoznam partnerov, ktoré tieto údaje spracuvávajú. Bezpečnosť a ochrana Vašich dát bola, je a aj bude pre nás najvyššou prioritou.

Aké osobné údaje spracovávame?

  • Údaje o Vašich objednávkach
  • Vaše kontaktné údaje
  • Vaše prípadné nastavenia
  • Údaje o Vašom správaní sa na webe
  • Údaje o Vašom správaní sa pri otváraní a čítaní e-mailov z newslettera
  • Údaje súvisiace s činnosťou nášho partnerského call centra
  • Odvodené údaje, ktoré vyplývajú z vyššie vymenovaných údajov pri ich vyhodnocovaní

Kedy zbierame osobné údaje?

Pokiaľ navštívite náš web – do Vášho zariadenia sa ukladajú a následne načítavajú malé súbory cookies. Viac o cookies nájdete v našich zásadách používania cookies. Cookies si môžete vždy vypnúť a prípadne vymazať.

V prípade, že navštívite náš web, zbierame tiež údaje o Vašom správaní sa na webe (na základe oprávneného záujmu) za účelom získania informácií, na základe ktorých môžeme pre Vás web ďalej vylepšovať, merať kvalitu a efektivitu našej reklamy a kampaní, testovať nové funkcie a predchádzať prípadným útokom na web alebo zabraňovať ohrozeniu jeho funkčnosti.

Okrem cookies získavame tiež údaje o Vašej IP adrese, operačnom systéme Vášho zariadenia, jeho verzie a jazykového nastaveniaprehliadača, ktorý používate (a jeho verziu a jazykové nastavenie) a adresu webovej stránky, z ktorej ku nám prichádzate.

Ak sa u nás zaregistrujete – ak si vytvoríte na našom webe účet, budeme spracovávať Vaše osobné údaje v rozsahu, v akom nám ich poskytnete; jedná sa najmä o e-mailovú adresu, meno, priezvisko, mesto, ulicu a číslo, PSČ, krajinu a telefónne číslo.

Pokiaľ u nás nakúpite – Vaše údaje spracujeme za účelom prípravy, expedovania, doručenia a evidencie Vašej objednávky; k tomu je potrebné disponovať údajmi v rozsahu e-mailová adresa, meno, priezvisko, mesto, ulica a číslo, PSČ, krajina a telefónne číslo.

Pokiaľ ste adresátom tovaru, ktorú si niekto u nás objednal – v tomto prípade spracovávame Vaše identifikačné a kontaktné údaje za účelom prípravy, expedovania, doručenia a evidencie.

Pokiaľ s nami komunikujete prostredníctvom rôznych kanálov – ak sa s nami spájate napríklad telefonicky alebo pomocou live chatu na webe, spracovávame identifikačné a kontaktné údaje a záznamy o komunikácií (v prípade call centra tiež vrátane nahrávok hovorov) za účelom splnenia Vašich požiadaviek, ich evidencie, spoľahlivého preukázania (o ich vybavení) a ich analýzy pre ďalšie zlepšovanie našich služieb.

Pokiaľ to vyžaduje zákon.

Kto spracováva Vaše osobné údaje a komu ich odovzdávame?

V drvivej väčšine prípadov spracovávame Vaše údaje pre vlastné účely ako ich správca. Vaše údaje, ale odovzdávame našim partnerom, prípadne spracovateľom, ktorí s nimi pracujú na základe našich pokynov; s Vašim súhlasom môžeme tiež údaje odovzdať sociálnym sieťam pre zobrazovanie reklamy na mieru.

Ak navštívite náš web, údaje o Vašom správaní sa na ňom zbierajú nasledujúce subjekty (v pozícii správcu):

Google LLC,
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043
United States

Facebook Ireland Ltd
4 Grand Canal Square
Ireland Dublin 2
Dublin

RETYP, LLC
3701 Savoy Lane
West Palm Beach FL 33417
United States

Yandex, LLC
Citybay Business Center
Werftestrasse 4, CH 6005
Lucerne
Switzerland

Smartsupp.com, s.r.o.
Milady Horákové 13
602 00 Brno
Czech Republic

Cybot A/S
Havnegade 39,
1058 Copenhagen
Denmark

SendinBlue SAS
Politique de confidentialité 55
rue d'Amsterdam 75008 Paris
France

UAB "MailerLite"
Paupio 46
11341 Vilnius
Lithuania

The Rocket Science Group, LLC
675 Ponce de Leon Ave NE
Suite 5000 Atlanta, GA 30308
United States

Ak u nás nakúpite, môžeme Vaše údaje odovzdať v súvislosti s prípravou, spracovaním, expedíciou a prepravou nasledujúcim subjektom (taktiež v pozícii správcu):

CSI Lifecycle Europe, s. r. o.
Digital Park II, Einsteinova 23
851 01 Bratislava
Slovakia

Heureka Shopping s.r.o,
Palác Syner
Rumunská 655/9, 460 01 Liberec 4
Czech Republic

Direct Parcel Distribution SK s.r.o.
Technická 7, 821 04 Bratislava
Slovakia

IRISOFT, s.r.o.
Pod Juhom 6477, Trenčín
Slovakia

Global Payments Europe, s.r.o.
V Olšinách 80/626, 100 00 Praha 10
Czech Republic

Z akých zdrojov získavame osobné údaje?

Osobné údaje získavame väčšinou priamo od Vás – či už prostredníctvom nášho webu alebo počas komunikácie s Vami. Niektoré údaje však môžeme získať aj iným spôsobom od našich partnerov – napríklad prepravných spoločností alebo bánk.

Na akú dlhú dobu uchovávame Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje uchovávame počas doby existencie nášho e-shopu - obzvlášť záznamy o objednávkach zo štatistických, zákonných a ďalších dôvodov. V prípade, že ste sa prihlásili na odber newslettera, uchovávame Vaše údaje počas Vášho aktívneho prihlásenia sa na odber (pokiaľ sa z odberu odhlásite, Vaše dáta vymažeme).

Spracovávanie Vašich údajov mimo EÚ

Vaše údaje môžeme v niektorých prípadoch odovzdávať aj spracovateľom, ktorí sa nachádzajú mimo Európskej Únie; v takom prípade je možné takéto operácie vykonať len v prípade, že sa príslušný spracovateľ zaviazal dodržiavať štandardné zmluvné doložky vydané Európskou komisiou.

Aké sú Vaše práva pri spracovávaní osobných údajov?

Právo na prístup

Máte právo vedieť, aké údaje o Vás spracovávame, za akým účelom, ako dlho, kde ich získavame, komu ich odovzdávame a kto ich mimo nás spracováva. V rámci tohto práva môžete od nás požadovať kópiu spracovávaných osobných údajov.

Právo na opravu

V prípade, že zistíte, že naše údaje o Vás sú nepresné alebo neúplné, máte právo na ich opravenie alebo doplnenie bez zbytočného odkladu.

Právo na vymazanie

V niektorých prípadoch máte právo požadovať vymazanie Vašich osobných údajov. Vaše údaje bez zbytočného odkladu vymažeme, pokiaľ:

  • Vaše údaje už nepotrebujeme na účely, pre ktoré sme ich spracovávali
  • Odvoláte súhlas so spracovaním osobných údajov (a zároveň sa jedná o údaje, na ktorých spracovanie je nevyhnutný Váš súhlas a zároveň tieto údaje nepotrebujeme už ďalej spracovávať)
  • Využijete svoje právo na námietku proti spracovaniu pri údajoch, ktoré spracovávame na základe nášho oprávneného záujmu (a my zistíme, že už žiadne takéto oprávnené záujmy, ktoré by toto spracovanie oprávňovali, nemáme)
  • Domnievate sa, že spôsob nášho spracovávania osobných údajov prestal byť v súlade s všeobecne záväznými predpismi

Ak sa bude v súvislosti s uplatnením práva na vymazanie o jeden z vyššie spomenutých prípadov, neznamená to automaticky, že všetky Vaše dáta okamžite vymažeme; toto právo sa neuplatňuje v prípade, že je spracovávanie Vašich osobných údajov aj naďalej nevyhnutné pre splnenie našich právnych povinností alebo určenie, výkon alebo obhajobu našich právnych nárokov.

Právo na prenositeľnosť

Máte právo získať od nás všetky Vaše osobné údaje, ktoré ste nám poskytli Vy sami a ktoré spracovávame na základe Vášho súhlasu alebo plnenia zmluvy. Vaše osobné údaje Vám poskytneme v štruktúrovanom, bežne používanom a čitateľnom formáte.

Právo vzniesť námietku proti spracovaniu

Máte právo vzniesť námietku proti spracovaniu osobných údajov, ku ktorému dochádza na základe nášho oprávneného záujmu.

Právo podať sťažnosť

Uplatnením práv vyššie uvedeným spôsobom nie je dotknuté Vaše právo podať sťažnosť u príslušného úradu, ktorý vykonáva dozor. Toto právo môžete uplatniť obzvlášť v prípade, že sa domnievate, že dochádza k neoprávnenému spracovávaniu Vašich osobných údajov. Príslušnú sťažnosť môžete podať na adresu Úradu na ochranu osobných údajov:

Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Hraničná 12
820 07 Bratislava 27
Slovenská republika

Ako uplatniť jednotlivé práva?

Kontaktujte nás, prosím, prostredníctvom e-mailovej adresy info@itzoo.sk a do predmetu nezabudnite uviesť, o čo sa konkrétne jedná.

Vašu žiadosť spracujeme bez zbytočného odkladu, najneskôr však do jedného mesiaca od podania. Vo výnimočných prípadoch (ak bude Vaša požiadavka zložitá), si vyhradzujeme právo predĺžiť túto dobu až o dva mesiace. O takomto predĺžení a jeho odôvodnení Vás budeme informovať.

Poverenec pre ochranu osobných údajov

Vo všetkých záležitostiach, ktoré súvisia so spracovaním Vašich osobných údajov, je k dispozícii náš poverenec pre ochranu osobných údajov, ktorého môžete kontaktovať na info@itzoo.sk.

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info